Zážitková večeře Etiketa u stolu

Inspirativní kurz s šestichodovým menu v Praze nebo v Brně. 

Dynamický a prožitkový kurz moderní etikety (nejen) u stolu s přiměřenou dávkou humoru. Na úvod sklenička prosecca, menu o šesti chodech, domácí pečivo a máslo, amuse bouche, předkrm, polévka, hlavní chod, desert, vinné párování k předkrmu a hlavnímu chodu, neomezeně vody a na závěr káva à la carte. 

Menu lze přizpůsobit intolerancím a stravovacím preferencím.

Zvolte si variantu:

5 670,00 Kč

Při setkávání s lidmi u stolu nejde jen o jídlo. Je to setkání ve společnosti. Doma i mimo dům, třeba v restauraci. 

Naučíte se, jak vejít do běžné restaurace, a jak vcházet do těch hotelových. Osvojíte si také, zda a kdy se můžete posadit ke stolu a případně na koho počkat. Prakticky si také ukážeme, jak se muži postarají o pláště nebo kabáty. 

Dozvíte se, které příbory používat a jak, jak začít mluvit a o čem. Získáte návody, jak od stolu odcházet a proč. Provedu vás také způsobem, jak jíst správně pečivo, neposedné předkrmy či záludné polévky. Vysvětlíme si, proč v etiketě stále přetrvávají některé mýty.

Osvojíte si také vaši roli, pokud jste hostitel nebo host pozvaný na slavnostní večeři. Ujistíte se, že dokážete dávat znamení ubrouskem a oslovovat správně obsluhující personál. Mimo jídla se také dostanete k informacím, jaké sklenice se na co používají, jak se používá další inventář mimo příborů, abyste ho mohli využívat. 

A spousty dalších věcí...